• 09 ARALIK
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Taşlıdere Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 13.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 08 ARALIK
    Su Kesintisi
    Karayolları Calışmaları Sırasında Olusan Arıza Nedeniyle Taslıdere Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.Bilgilerinize
  • 07 ARALIK
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Taşlıdere Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 15.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 04 ARALIK
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Ekmekçiler, Yağlıtaş, Kaplıca, Kavaklı, Halatçılar ve Kale Mahallelerimize Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 04 ARALIK
    1. Kur Gürcü Dili Eğitim Programı Başvuru
    Rize Belediyesi tarafından "1. Kur Gürcü Dili Eğitimi" programı düzenlenecektir.Online başvuru için TIKLAYINIZKontenjan Sınırlı Olup Başvuru Sırasına Göre İlk 40 (kırk) Kişi Asıl ve 10 (on) Kişi Yedek Olarak Belirlenecektir.Başvuru sayısı 10 kişiden az olursa kurs iptal edilecektir. Kursumuz Hafta İçi İki Gün Saat 17.00'dan Sonra Olmak Üzere;* (Kurs Saatleri Değişkenlik Gösterebilir)Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Zihni Derin Yerleşkesinde Uygun Dersliklerde Verilecektir. Başvuru tarihleri 04/12/2017-15/12/2017 arası olup bu tarihten sonra yapılan başvururlar geçersiz sayılacaktır.İletişim İçin: 444 50 53 (İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü)NOT: Kursa Katılmaya Hak Kazanan Adaylardan Daha Sonra Kayıt İçin Evrak İstenecektir.
    Su Kesintisi
    Karayolları Çalışmaları Sırasında Oluşan Arıza Nedeniyle Pehlivan ve Yeniköy Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
    Su Kesintisi
    Taşlıdere Mahallemizin Bazı Bölgelerinde Uygulanan Su Kesintisi 15.00'a Kadar Devam Edecektir.Gereken Önlemleri Almanız Rica Olunur.
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Tophane,Müftü,Ekremorhon,Gülbahar ve Paşakuyu Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 12.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Taşlıdere Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 12.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 01 ARALIK
    Çaykur Rizespor - Denizlispor Maçı'na Davet
    Cumartesi Günü Saat 13:00'da Caykur Rizespor'umuzun Denizlispor'u Agirlayacagi Macta Hep Birlikte Takimimiza Destek Olalim (Not: 12:00'dan Itibaren Belediyemiz Onunden Ucretsiz Araclarimiz Kalkacaktir.)